Antena 3 CNN Show Showbiz Nicu Covaci: Mircea Baniciu cântă manele. Baniciu: Manelele au fost scrise chiar de el (VIDEO)

Nicu Covaci: Mircea Baniciu cântă manele. Baniciu: Manelele au fost scrise chiar de el (VIDEO)

Nicu Covaci: Mircea Baniciu cântă manele. Baniciu: Manelele au fost scrise chiar de el (VIDEO)
Sursa foto: Phoenix
12 Mai 2009   •   20:04

Disputa dintre Nicu Covaci şi Mircea Banciu pare să nu se mai încheie. Invitat la emisiunea Observator, difuzată pe Antena 1, Nicu Covaci l-a atacat furibund pe colegul Mircea Baniciu. Nu mai are voce şi cântă manele, a spus Covaci. În replică, Mircea Baniciu a ripostat calm: ?manelele despre care vorbeşte Covaci au fost scrise chiar de el.? Între cei doi nu a mai rămas nimic din spiritul ?Mugur de fluier? sau ?Cantafabule?.

Între Nicu Covaci şi Mircea Baniciu, conflictele renasc ca pasărea Phoenix. Invitat la Observatorul de la ora 16, liderul trupei Phoenix l-a atacat dur pe Baniciu.

?Eu aş fi cântat cu el dacă nu cânta ţigăneşte, adică manelesc, el cânta manele la ora asta!?, a spus Covaci, la care a adăugat: ?Nu mai are vocea de la început, era o frumuseţe de băiat, era atât de frumos şi avea o voce dumnezeiască, dar astăzi nu mai face faţă, nu mai ştie textele, nu cântă ritmic, stă cu textele pe jos şi le citeşte, stă cu microfonul aici (în frunte n.r.) şi el se uită în jos?.

?Dacă el crede asta, probabil o să cânt mai bine în altă parte, nu în formaţia lui?, a replicat Baniciu.

Scandalul dintre Nicu Covaci şi Mircea Baniciu a început în 2007, când formaţia Phoenix a fost decorată la Cotroceni de către şeful statului. De la ceremonie a lipsit Mircea Baniciu pe care Covaci nu l-a inclus în lista membrilor formaţiei.



Observator

×
Subiecte în articol: phoenix manele
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close