x close

Fii alături de noi!

Primele fotografii cu fetiţa lui Heidi Klum şi Seal (VIDEO)

de 29 Noi 2009   •   19:56
Primele fotografii cu fetiţa lui Heidi Klum şi Seal (VIDEO) 90
Heidi Klum
La şapte săptămâni, fetiţa lui Heidi Klum este deja vedetă. Primele fotografii ce o înfăţişează pe Lou, cel de-al patrulea copil al supermodelului, au fost date publicităţii.
Instantaneele o înfăţişează pe micuţă, atât alături de celebra ei mamă cât şi în braţele tatălui său, cântăreţul Seal.
Lou este al treilea copil al cuplului Seal - Heidi Klum. Supermodelul casei Victoria's Secret mai are o fetiţă de 5 ani, dintr-o relaţie anterioară.

La începutul lunii noiembrie, supermodelul Heidi Klum a acceptat să defileze pe podium în calitate de gazdă a show-ului anual Victoria's Secret.

Revenirea rapidă a supermodelului în lumina reflectoarelor nu este însă o surpriză pentru manechinele care lucrează cu Heidi. Ele spun că aceasta reuşeşte să îmbine perfect cariera cu viaţa de familie şi reprezintă o adevărată sursă de inspiraţie pentru orice femeie.


Antena3.ro
poza

Actualitate

Premieră medicală la Târgu Mureș

Premieră naţională la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. Pacientul care în urmă cu un an a primit o noua şansă la viaţă, printr-o inimă artificială, va primi astăzi o inimă...

11 Feb 2016  •  10:38

poza

Show

Cumplit! Ultimul samurai, în luptă cu cancerul de stomac

Veşti cumplite pentru fanii lui Ken Watanabe, star cunoscut din producţia de Oscar, „Ultimul samurai”. Actorul de 56 de ani s-a operat de curând, iar în prezent se află într-un spital din Tokyo, unde se recuperează.

11 Feb 2016  •  10:23

sati