Antena 3 CNN Show Showbiz Roşu este culoarea anului 2010, susţin designerii francezi

Roşu este culoarea anului 2010, susţin designerii francezi

Roşu este culoarea anului 2010, susţin designerii francezi
Sursa foto: catel
11 Ian 2010   •   23:29

Roşu la haine, la accesorii, la pantofi, la lenjerie şi în casă. Chiar şi maşina ar putea fi roşie. Aşa au decretat designerii francezi: roşu este culoarea pe care femeile trebuie să o foloseacă în 2010.

Indiferent cu ce alte nunaţe îl combinam, roşu este culoarea vedetă în 2010, susţin cu tărie designerii francezi. Şi cum ei dau tonul în moda feminină, lumea întreagă îi urmează. Aşa că lenjeria, accesoriile şi rochiile trebuie să fie în nuanţe de roşu. Iar tendinţele impun o combinaţie între etnic şi rebel.

La nivel internaţional, unele glasuri din modă mizează pe roşu în combinaţie cu culori mai îndrazneţe, pentru colecţiile de primavara-vara. Iar fiecare femeie ştie că nu va trece neobservată, dacă se va îmbraca în culoarea dragostei. Şi cum pantofii transformă o ţinută simplă într-una foarte şic, designerii români şi-au pregatit deja colecţiile.

Dealerii de maşini nu-şi fac griji în privinţa trendului din moda. Orice femeie care intră în showroom ar vrea sa plece la volanului unei maşini în culoarea anului 2010.

Observator

×
Subiecte în articol: moda designer rosu Franta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close