Antena 3 CNN Actualitate Cultură Săptămâna Modei de la Milano, în direct pe Fashion Avec Passion via Antena3.ro

Săptămâna Modei de la Milano, în direct pe Fashion Avec Passion via Antena3.ro

Săptămâna Modei de la Milano, în direct pe Fashion Avec Passion via Antena3.ro
17 Sep 2014   •   14:31

Antena 3 şi Fashion Avec Passion vă invită la cea mai spectaculoasă Săptămână a Modei. Săptămâna Modei de la Milano. În exclusivitate pentru România, www.fashionavecpassion.ro transmite LIVE show-urile celor mai renumite case de modă din lume în parteneriat cu www.antena3.ro.

Întâlneşte-ţi designerii preferaţi, colecţiile în vogă ale sezonului, dar şi cele mai frumoase supermodele în timp real.

Începând de astăzi, prezentarile de moda Gucci, Alberta Ferretti, Blumarine, Roberto Cavalli, Armani, John Richmond vor rula în timp real pe www.fashionavecpassion.ro, cel mai important site de modă din România.

Lista defilărilor transmise în direct urmează să adauge şi alte branduri pe parcursul perioadei 17-23 septembrie. Programul îl veţi găsi pe www.fashionavecpassion.ro.

Fashion Avec Passion, site-ul Janinei Nectara, a fost numit Blogul Harrods, de către Harrods Londra, cel mai renumit departament comercial din lume.

Fashion Avec Passion are o tradiţie în a realiza transmisiuni în direct de la Milano Fashion Week, casele de modă alegând să îşi difuzeze prezentările de modă pe platforma digitală creata de Janina Nectara.

De altfel, Janina Nectara este singurul jurnalist de modă din România acreditat oficial la show-urile Săptămânii Modei de la Milano.







×
Subiecte în articol: antena3
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close