Antena 3 CNN Show Nunta regala Creatoarea de modă preferată a lui Kate Middleton a acuzat-o pe Meghan Markle ca rochia ei de mireasă este copiată: "Rochia ei este identică cu una dintre rochiile noastre"

Creatoarea de modă preferată a lui Kate Middleton a acuzat-o pe Meghan Markle ca rochia ei de mireasă este copiată: "Rochia ei este identică cu una dintre rochiile noastre"

Creatoarea de modă preferată a lui Kate Middleton a acuzat-o pe Meghan Markle ca rochia ei de mireasă este copiată: "Rochia ei este identică cu una dintre rochiile noastre"
26 Mai 2018   •   13:07

Una dintre creatoarele de modă preferate a lui Kate Middleton, Emilia Wickstead, se confruntă cu o problemă legată de rochia de mireasă Givenchy a lui Meghan Markle.  Wickstead a subliniat faptul că rochia lui Meghan era foarte asemănătoare cu cea pe care o crease ea mai demult, asemănătoare prin mânecile strâmte și un decolteu în formă de “barcă”. 
  
Rochia în cauză se numește "rochia de mireasă Helene" și arată extrem de mult că rochia Givenchy a lui Meghan, mai puțin talia care în cazul acestei rochiii este foarte accentuată.  

"Rochia ei este identică cu una din rochiile noastre. Se pare că o mulțime de comentatori spuneau: Este o rochie Emilia Wickstead."  a spus Wickstead.

Ea a continuat acuzatiile la adresa lui Meghan, declarând că ținuta nu venea pe corp cum ar trebui: "Dacă alegeți un design simplu, potrivirea ar trebui să fie perfectă. Rochia ei de mireasă era destul de largă". Vorbind de lucruri largi, Wickstead nu era de acord nici cu părul lui Meghan: "Mă gândeam: Țineți-l prins, este o nuntă regală pentru Dumnezeu!” 

 

 

An Emilia Wickstead Bride | The Helene Dress | #emiliawickstead #emiliawicksteadbride #emiliawicksteadbridal #bespoke #bespokebridal #weddingdress #bridalcollection #royalwedding #meghanandharry #londonwedding #londonbridal #meghanmarkle #meghanmarkleweddingdress #londonbridaldesigner

A post shared by Emilia Wickstead Bridal (@emiliawicksteadbridal) on

Sursă: COSMOPOLITAN 
  

×
Subiecte în articol: creatoare de moda Meghan Markle
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close