Antena 3 CNN Show Nunta regala Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle ar putea genera o creștere a economiei britanice. Care este suma estimată

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle ar putea genera o creștere a economiei britanice. Care este suma estimată

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle ar putea genera o creștere a economiei britanice. Care este suma estimată
Sursa foto: Foto: Prince Harry/ Facebook
04 Ian 2018   •   11:44

Unul dintre cele mai așteptate momente pentru Marea Britanie, nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle, ar putea genera o creștere uriașă, de peste 500 de lioane de lire sterline, a economiei britanice. Explicația este faptul că tot mai mulți turiști vor vizita țara și numeroși cetățeni britanici vor celebra acest eveniment, conform unor estimări. 

Atunci când a avut loc nunta prințului William cu Kate Middleton, Regatul Unit s-a bucurat de un total de 350.000 de turiști, a anunțat Oficiul pentru Statistici Naționale. 

Compania de consultanță în afaceri, Brand Finance, a estimat că nunta ce va avea loc în luna mai, a prințului Harry cu Meghan Markle, ar genera o creștere de 500 de milioane de lire sterline, însemnând peste 562 de milioane de euro. 

„Credem că aproximativ 200 de milioane de lire sterline vor fi generate din turism, călătorii şi hoteluri”, a spus David Haigh, directorul executiv al companiei, potrivit news.ro
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close