Antena 3 CNN Show Prima reacție a lui Cristian Boureanu după bătaia de la mare: "Nu s-a atins nimeni de mine, era un băiat care arunca gunoiul, un analfabet..."

Prima reacție a lui Cristian Boureanu după bătaia de la mare: "Nu s-a atins nimeni de mine, era un băiat care arunca gunoiul, un analfabet..."

 Prima reacție a lui Cristian Boureanu după bătaia de la mare: "Nu s-a atins nimeni de mine, era un băiat care arunca gunoiul, un analfabet..."
04 Aug 2015   •   10:54

Cristian Boureanu a fost implicat într-un mic scandal în weekend la malul mării. Fostul soț al Valentinei Pelinel s-a luat la bătaie cu un angajat al unui local de fițe din Mamaia, ambii combatanți ieșind șifonați din altercație. Se pare că totul a avut loc din cauza iubitei politicianului, însă domnul Boureanu neaga faptul că cineva l-ar fi atins.

"Nu a dat nimeni in mine, nu a fost nici un ospatar, a fost o problema cu un baiat care cara gunoiul si care nici macar nu lucreaza acolo. Eu nu eram atunci la masa, iar el s-a luat de fetele care ma insoteau. Pur si simplu, n-am reactionat in nici un fel, am mers la proprietari. L-am vazut, l-am identificat, am pus mana si am spus ca... "asta este". Am intrat apoi in zona de bucatarie si, intr-adevar, acolo a vrut sa fuga. Nu s-a atins nimeni de mine, nu a pus nimeni mana pe mine. Sunt prieteni cu toti trei proprietarii, cei care erau acolo "
a declarat Boureanu pentru Cancan.ro.

Boureanu a precizat ca nu au fost luate nici un fel de masuri impotriva celui pe care l-a reclamat. "E un analfabet, nu stie sa scrie, nu stie sa citeasca si nu prea avea ce cauta in zona publica. Cand erau acolo sapte fete si doi baieti.... pur si simplu a si injurat si s-a facut ca da in ele" a explicat Boureanu.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close