Antena 3 CNN Show Sebastian Papaiani nu și-a văzut niciodată nepotul

Sebastian Papaiani nu și-a văzut niciodată nepotul

Sebastian Papaiani nu și-a văzut niciodată nepotul
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Sep 2016   •   12:34

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Maestrul avea 80 de ani și, în ultimul timp, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai României, Sebastian Papaiani a lăsat în urmă nu doar realizări artistice de excepție, ci și suferință în rândul celor apropiați. Puțini sunt cei care știu că maestrul avea un fiu din prima căsnicie, cu actrița Eugenia Giurgiu, fiu care îi poartă numele. Sebastian Papaiani a rupt legătura cu primul său fiu simțindu-se trădat de acesta. După divorț, actorul obținuse custodia lui Sebastian Jr, însă acesta a preferat să locuiască în continuare cu mama lui, lucru peste care Papaiani senior nu a putut trece. Mai mult, se pare că Sebastian Papaiani s-a îndepărtat și de nepotul lui, Sebastian Vasile Papaiani, pe care nu l-a mai văzut de 20 de ani.

Sebastian Papaiani Jr a declarat pentru iongirnod.blogspot.ro: ”Mă simt vinovat pentru faptul că, deși fusesem încredințat tatălui, la solicitarea mea, atunci când aveam 10 ani, eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama. Bică (n.r. porecla marelui actort) nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine. A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa ca doi străini. Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu”,

„Dacă un tată (Bică) nu poate să ierte trădarea, ce să facă un fiu (Basti) sau un nepot (Seby)?? Răspunsul este simplu. Fiul a demisionat și nepotul așteaptă….”, a mai spus Sebastian Vasile Papaiani.

×
Subiecte în articol: Sebastian Papaiani
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close