Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul care l-a interpretat pe „Nelu Curcă”, în serialul “La bloc”: „N-aș sfătui pe nimeni să se facă actor sau cântăreț. Va fi .."

Actorul care l-a interpretat pe „Nelu Curcă”, în serialul “La bloc”: „N-aș sfătui pe nimeni să se facă actor sau cântăreț. Va fi .."

Actorul care l-a interpretat pe „Nelu Curcă”, în serialul “La bloc”: „N-aș sfătui pe nimeni să se facă actor sau cântăreț. Va fi .."
Sursa foto: Foto: Mihai Coada/Facebook
29 Iul 2017   •   12:44

Actorul care l-a interpretat pe „Nelu Curcă”, în serialul ”La bloc”, a vorbit despre serialul care i-a adus celebritatea și a mărturisit că de multe ori i-a fost greu să își facă rolul din cauza replicilor care contravin învățăturilor biblice.

"Mi-a fost destul de greu. Si-mi puneau in replici tot felul de chestii cu homosexuali, cu vrajitoare, o gramada de lucruri neserioase. Strangeam din dinti. Le-am spus mereu, dar ma pomeneam cu scenariul si trebuia sa-l facem. Suportam cu greu, ce sa fac? Am mai si refuzat cateodata. Am spus asa: 'Bai, sa nu dati cu diavolul, ca nu sunt de acord'. Si singurul care ma scapa de acolo era Americanu’. El mai spunea cate un 'naiba' sau "nebunule". Sfanta Scriptura zice: 'Daca ii zici prost unuia, esti demn de judecata Sinedriului, iar daca-i zici unui om „nebunule", esti vrednic de osanda vesnica'. Trebuia sa-mi inteleaga si mie niste lucrurile astea, pentru ca aveau nevoie de mine, sa mearga serialul in continuare. N-as sfatui pe nimeni sa se faca actor sau cantaret, pentru ca este ca pe muchie de cutit meseria asta. Va fi pus sa faca multe lucruri care nu sunt in regula. Si va fi ispitit cu preacurvie, cu fumat, cu baut", a povestit Mihai Coada, potrivit stirilekanald.ro.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close