Antena 3 CNN Show Showbiz Adelina Pestriţu, declaraţii în premieră despre nunta cu Speak

Adelina Pestriţu, declaraţii în premieră despre nunta cu Speak

Adelina Pestriţu, declaraţii în premieră despre nunta cu Speak
Sursa foto: Foto: Facebook/Adelina Ioana Pestritu
23 Feb 2016   •   00:38

Adelina Pestriţu a vorbit în premieră la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, despre felul în care decurge viaţa ei după ce a renunţat la televiziune.

Bruneta a povestit sincer cum decurge relaţia ei cu Speak şi a dat toate detaliile despre nunta lor. De asemenea, a dezvăluit şi câteva picanterii din intimitate.

"Mi-am făcut un stil de viaţă mult mai sănătos şi mă culc undeva la ora 23 maxim 24, mă trezesc de dimineaţă. Mă trezesc devreme, muncesc, alerg toată ziua. A fost o perioadă intensă de televiziune, mai exact 6 ani şi ceva, dar asta nu presupune că m-am retras din lumina reflectoarelor, este o simplă pauză. O perioadă, nu ştiu cât va fi. În această perioadă mă ocup de site-ul pe care l-am lansat anul trecut, voi lansa o linie de haine. Nu înseamnă că stau degeaba, mereu am ceva de făcut. E plăcut să muncesc pentru noi. Nu ştim exact când va fi marele evemeniment, pe care îl aşteaptă şi foarte mulţi prieteni şi foarte multe cunoştinţe de-ale noastre. Voi avea nu doar o rochie, ci mai multe, pentru că aşa e frumos”, a spus Adelina Pestrițu.
Sursa: Antena Stars


×
Subiecte în articol: Adelina Pestritu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close