x close

Fii alături de noi!

Adelina Pestriţu, declaraţii în premieră despre nunta cu Speak

de A.M.P   •   23 Feb 2016   •   00:38
Adelina Pestriţu a vorbit în premieră la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, despre felul în care decurge viaţa ei după ce a renunţat la televiziune.

Bruneta a povestit sincer cum decurge relaţia ei cu Speak şi a dat toate detaliile despre nunta lor. De asemenea, a dezvăluit şi câteva picanterii din intimitate.

"Mi-am făcut un stil de viaţă mult mai sănătos şi mă culc undeva la ora 23 maxim 24, mă trezesc de dimineaţă. Mă trezesc devreme, muncesc, alerg toată ziua. A fost o perioadă intensă de televiziune, mai exact 6 ani şi ceva, dar asta nu presupune că m-am retras din lumina reflectoarelor, este o simplă pauză. O perioadă, nu ştiu cât va fi. În această perioadă mă ocup de site-ul pe care l-am lansat anul trecut, voi lansa o linie de haine. Nu înseamnă că stau degeaba, mereu am ceva de făcut. E plăcut să muncesc pentru noi. Nu ştim exact când va fi marele evemeniment, pe care îl aşteaptă şi foarte mulţi prieteni şi foarte multe cunoştinţe de-ale noastre. Voi avea nu doar o rochie, ci mai multe, pentru că aşa e frumos”, a spus Adelina Pestrițu.
Sursa: Antena Stars


poza

Actualitate

Scandal la vârful BCCO București. Subalterni amenințați de superior

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti sunt oameni care, prin natura muncii, îşi riscă vieţile. îşi neglijează familiile. totul...

28 Iul 2016  •  17:08

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Laura Bretan a ajuns în semifinală la ”America’s Got Talent”. Fetiţa de 14 ani a cucerit total publicul

Visul româncei Laura Bretan este tot mai aproape de a se realiza. Fetiţa de 14 ani, care a reuşit să cucerească şi America, a trecut mai departe şi s-a calificat în semifinale la showul ”America’s Got Talent”, după ce a fost votată de public. Laura a făcut un pas important spre marele premiu în valoare de un milion de dolari.

28 Iul 2016  •  15:37

sati