Antena 3 CNN Show Showbiz Alex Mladin a adus “Eroina” pe scena X Factor. Cea mai bună interpretare a piesei de până acum

Alex Mladin a adus “Eroina” pe scena X Factor. Cea mai bună interpretare a piesei de până acum

Alex Mladin a adus “Eroina” pe scena X Factor. Cea mai bună interpretare a piesei de până acum
26 Sep 2016   •   09:00

Alex are 21 de ani şi a venit la X Factor alături de părinţii săi de care este foarte mândru. Conştient fiind în ce s-a băgat, şi-a jucat cartea până la capăt, sigur pe el, scrie a1.ro.

„Părinţii mei sunt foarte tineri, foarte degajaţi, foarte de treabă, foarte de gască. Familia mea mă susţine în tot ceea ce fac”, povesteşte Alex.
Familia îl iubeşte şi este alături de el necondiţionat, însă cei doi părinți ai săi sunt realişti. Totul stă în puterile fiului lor: „Asta o vrut, asta o visat. Noi îl susţinem cât putem. Mai mult.. Noi nu putem să cântăm în locul lui”,

A venit pe scenă, gata să îl impresioneze pe Carla’s Dreams, dar şi pe ceilalţi juraţi. Uşor timid, dar nerăbdător să cânte, Alex și-a luat inima în dinți și a pornit spre visul său.
„Eroina” s-a auzit într-o altă variantă, iar juriul a fost încântat de interpretarea lui Alex, la fel şi publicul. De Carla’s Dreams ce să mai zicem?!

Iar jurizarea a fost fix aşa cum ne-am imaginat! „Ai cucerit publicul şi pe noi! Eşti o provocare pentru orice antrenor”, a spus Delia. „Mi se pare cea mai bună interpretare a acestei piese, pe care am auzit-o la X Factor”, a fost părerea lui Ştefan Bănica.

Şi cea mai aşteptată părerea a fost cea a lui Carla’s Dreams, evident. „Eşti ca un câmp nesăpat încă, dar cu pământ foarte fain”.  Să fi fost de bine? Să fi fost de rău? Din moment ce Alex a primit DA din partea juratului, înseamnă că totul a decurs exact aşa cum ar fi trebuit.

DA pe linie! Alex Mladin merge mai departe!

×
Subiecte în articol: X Factor X Factor
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close