Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Marin a postat o poză în care apare fără machiaj. Cum au reacționat fanii - FOTO

Andreea Marin a postat o poză în care apare fără machiaj. Cum au reacționat fanii - FOTO

Andreea Marin a postat o poză în care apare fără machiaj. Cum au reacționat fanii - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook
23 Mai 2017   •   11:11

Andreea Marin a renunțat la machiaj. Nu de tot, ci într-o fotografie postată pe contul său de Facebook. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Femeile care o îndrăgesc pe ”Zână” au apreciat curajul acesteia.

Andreea Marin a primit multe mesaje din partea femeilor care urmăresc, iar acestea îi trimiteau poze în care și ele nu erau machiate. 

”Am avut o surpriza minunata din partea voastra , dupa ultima postare legata de inaintarea in varsta frumos si demn, cu moderatie, cat mai aproape de naturalete: sute de mesaje, mii de like-uri, zeci de mesaje ale voastre insotite de fotografiile in care apareati fara machiaj, luminoase, cu caldura din interior pe chip. Va multumesc! Sunteti Femei si sunteti minunate! Echilibrul si sanatatea noastra reprezinta cheia catre tinerete, asa cum o vad eu, dincolo de timp. Fericirea e cel frumos si iscusit machiaj! Va imbratisez! Continuati, cu curaj, sa mizati pe feminitate si naturalete si purtati-va chipul asa cum a fost daruit de Dumnezeu, macar din cand in cand, cand simtiti”, a scris Andreea Marin pe una dintre rețelele de socializare.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin machiaj
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close