Antena 3 CNN Show Showbiz Ce pensie primea Stela Popescu de la statul român, după 50 de ani de carieră

Ce pensie primea Stela Popescu de la statul român, după 50 de ani de carieră

După mai bine de 50 de ani de carieră, Stela Popescu se bucura de o pensie de 1.500 de lei, la care se adaugă indemnizaţia de merit de la UNITER, de 2.700 de lei.

Ce pensie primea Stela Popescu de la statul român, după 50 de ani de carieră
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2017   •   12:30

Acestor sume se adaugă banii obţinuţi din reclame, dar şi din drepturile de autor, scrie Click.

Stela Popescu are un singur moştenitor: fiica ei, Doina Maximilian, adoptată când avea 15 ani. Aceasta se va ocupa de formalităţile pentru înmormântare şi tot ea va mosteni cele două case ale artistei şi colecţia de tablouri semnate de pictori celebri.

Stela Popescu i-a lăsat moştenire fiicei un bloc cu trei etaje din centrul Bucureștiului, evaluat pe piața imobiliară la 500.000 de euro. Actriţa mai deţinea şi două vile, una în București, cealaltă pe litoral, în statiunea 2 Mai.

În casa unde a locuit avea mai multe obiecte de artă, printre care și tablouri a caror valoare depășeste mai multe mii de euro. Printre acestea se numară o pictură a celebrului Ștefan Luchian și a lui Ion Pacea, pe care le-a cumpărat în urma cu mult timp. Ultimul tablou, cel semnat de Pacea, a aparținut lui Toma Caragiu, pe care Stela Popescu l-a cumpărat după moartea lui, de la soția acestuia.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close