Antena 3 CNN Show Showbiz Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole la aproape șapte ani de la dispariția artistei

Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole la aproape șapte ani de la dispariția artistei

Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole la aproape șapte ani de la dispariția artistei
08 Iul 2017   •   14:59

Pe 14 iulie, se împlinesc șapte ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață, după ce a băut Furadan, un pesticid foarte toxic.

Așa cum cere tradiția, cu o săptămână înainte de a se împlini termenul, admiratorii Mădălinei Manole au mers și anul acesta la mormântul artistei pentru a aprinde o lumânare. A fost un adevărat pelerinaj, iar fanii recunosc că nu sunt deloc consolați cu dispariția artistei care i-a încântat ani de-a rândul.

Primul care apare la cimitir, din 2010 încoace, în preajma comemorării, este Daniel Gheorghe, fanul numărul 1 al Mădălinei şi bun prieten cu cântăreaţa. „Am venit special din Medgidia la mormântul Mădălinei ca să mă reculeg și să aduc un tablou. Sunt 7 ani de la moartea sa pe 14 iulie, dar, așa cum este datina, se vine cu o săptămână înainte. E o zi grea, sunt 7 ani de dor de Mădălina, de tristețe… Nu pot să îmi închipui nici acum, nici nu vreau să mai aud de luna iulie, în viața mea este cea mai tristă lună pentru că marchează totodată și nașterea și dispariția sa”, a declarat bărbatul pentru Libertatea.

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole comemorare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close