Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: "Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele"

Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: "Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele"

Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: "Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele"
06 Ian 2016   •   13:37

Valentina Pelinel a aruncat bomba si a recunoscut ca este insarcinata.  Luminita Nicolescu, celebrul antrenor de fitnes care este cea mai apropiata prietena si confidenta a Valentinei Pelinel, a confirmat barfele existente pe piata. Aceasta a lasat sa se inteleaga ca afaceristul Cristi Borcea este tatal copilului pe care il asteapta prietena sa.

“Pentru mine Valentina este ca si o fiica. Este prietena si amica mea, persoana apropiata sufletului meu. Normal ca am stiut de sarcina inca de la inceput si am sfatuit-o sa nu anunte aceasta veste pana nu va depasi lunile critice de la inceput. Da, in cazul ei, povestea din spatele sarcinii este mai delicata. Totul o sa fie clarificat de Valentina cand se va intoarce din vacanta. Adevarul este cu totul altul, iar ceea ce se intampla acum sunt simple speculatii. Oamenii vorbesc, comenteaza si isi imagineaza ce vor, adevarul il stiu insa parintii. Tot ceea ce va pot spune eu acum e ca acest copil, care este dorit si va fi foarte iubit, va avea doi parinti responsabili. Este un copil care a fost conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele. Pe Valentina am sfatuit-o doua lucruri. I-am zis ca acesta este momentul ei de maximum egoism si sa nu puna la suflet barfele pe care le va auzi. I-am zis sa puna totul la fund si sa nu ii pese! Din acest moment nu va mai fi singura niciodata. E minunat cand auzi ca se va naste un copil. E vestea care ar trebui sa aduca bucurie si zambete si e pacat sa stricam fericirea unui om cu speculatii. Cum-necum e o viata care vine, un sufletel care se va naste. Sa ne bucuram!”
, a declarat Luminita Nicolescu pentru WOWbiz.ro.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close