Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai mare durere a Adelinei Pestrițu. Vedeta a mărturisit tot: „Visam în fiecare seară...”

Cea mai mare durere a Adelinei Pestrițu. Vedeta a mărturisit tot: „Visam în fiecare seară...”

Cea mai mare durere a Adelinei Pestrițu. Vedeta a mărturisit tot: „Visam în fiecare seară...”
Sursa foto: Foto: captura kanal d
19 Iun 2017   •   23:16

Chiar dacă în ultima vreme pare să fie ocolită de norocul în dragoste, Adelina Pestrițu nu pare să fie deloc afectată de acest lucru.

Cu toate acestea, în ciuda zâmbetului pe care îl afișează mereu, vedeta ascunde o adevărată dramă. A făcut un avort, pentru că sarcina era periculoasă

„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă, care putea oricând să îmi explodeze în corp, să fac hemoragie internă şi să se întâmple şi alte lucruri mai grave. Slavă Domnului că medicina avansează pe zi ce trece. Am făcut un tratament medicamentos cu metotrexat, am stat internată şi am scăpat cu bine (...) O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod”, a mărturisit Adelina într-un interviu pentru revistatango.ro.

 

×
Subiecte în articol: Adelina Pestritu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close