Antena 3 CNN Show Showbiz Chastity Bono, fiica lui Cher, a devenit oficial bărbat (VIDEO)

Chastity Bono, fiica lui Cher, a devenit oficial bărbat (VIDEO)

Chastity Bono, fiica lui Cher, a devenit oficial bărbat (VIDEO)
Sursa foto: Chastity Bono
07 Mai 2010   •   13:46

Chastity Bono, fiica lui Cher, care a făcut o operaţie de schimbare de sex în toamna anului 2009, a devenit oficial bărbat, joi, după ce justiţia americană a emis un ordin de schimbare a numelui său în Chaz Bono şi de recunoaştere ca reprezentant al sexului masculin, potrivit accesshollywood.com.

"Astăzi (joi, n.r.), Transgender Law Center l-a reprezentat pe Chaz Bono într-o solicitare de schimbare oficială a numelui şi sexului sale", a declarat Kristina Wertz, juristul Transgender Law Center.

În martie, site-ul TMZ.com a obţinut o copie a documentelor prezentate în faţa justiţiei americane de un medic chirurg, care a declarat că a efectuat "o operaţie ireversibilă, ce a avut scopul de a transforma caracteristicile sexuale ale lui Chaz Bono", care a devenit astfel bărbat, deşi s-a născut femeie.

Conform acestui document, datat 23 septembrie 2009, această operaţie a fost efectuată de medicul Michael Brownstein. Specificul acestei intervenţii chirurgicale nu a fost dezvăluit, însă medicul Brownstein a mărturisit că "Chaz Bono a încheiat ciclul de operaţii prin care şi-a schimbat sexul". Prin acest document, Chaz Bono, în vârstă de 41 de ani, a cerut justiţiei americane să declare oficial că este bărbat.

Cher, în vârstă de 63 de ani, mai are un fiu, Elijah Blue Allman, în vârstă de 33 de ani, din căsătoria cu Gregg Allman, membru al formaţiei Allman Brothers Band. Tatăl lui Chastity, regretatul Sonny Bono, a fost primul soţ al lui Cher.

Chastity a anunţat public că este lesbiană în 1995. Ea a colaborat pentru scurt timp cu părinţii săi, în industria muzicală, a scris două cărţi - un volum de memorii şi un ghid despre cum să-ţi declari homosexualitatea - şi a lucrat ca purtătoare de cuvânt pentru asociaţia Gay & Lesbian Alliance Against Defamation, care a aplaudat decizia ei de a-şi schimba sexul.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: operatie barbat femeie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close