x close

Fii alături de noi!

Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea înainte de Alina Vidican

de 06 Ian 2016   •   23:37
Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea înainte de Alina Vidican 90
De-a lungul timpului, Cristi Borcea a tras numai la femei sexy. Înainte să se însoare cu Alina Vidican, fostul şef dinamovist ar fi mai fi poftit şi la o altă blondă celebră din showbiz-ul românesc, însă a fost refuzat, scrie click.ro.

În 2006, pe vremea când era cu Mihaela Borcea şi o ascundea deja în cuibuşorul de nebunii din America pe Alina Vidican, Cristi Borcea a poftit şi la Sonia Trifan. Pe atunci, blondina avea doar 29 de ani, însă i-a picat cu tronc acestuia. Cei doi s-au cunoscut la o emisiune de televiziune, iar de atunci a început să o curteze. Se pare că Borcea îi trimitea săptămânal flori Soniei Trifan, dar aceasta i le trimitea înapoi.

"Eu nu m-am cuplat niciodată cu un bărbat însurat sau care a fost însurat, chiar dacă era divorţat. Am o problemă, nu îmi place să întru în casă cuiva, în trecutul cuiva", a spus Sonia la Teo Show.
poza

Actualitate

TIR răsturnat în județul Argeș. Șoferul era aproape de comă alcoolică

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, duminică, pe DN 65B, în localitatea argeşeană Bradu, iar cei doi bărbaţi care se aflau în cabină erau băuţi, unul dintre ei având o alcoolemie...

26 Iun 2016  •  19:48

poza

Show

Monica Tatoiu îşi ameninţă soţul în fiecare lună că-l părăseşte

Invitată în emisiunea "Star Chef", Monica Tatoiu a mărturisit că în fiecare lună îşi ameninţă soţul că divorţează. Vedeta a dezvăluit şi motivul care o împinge de fiecare da...

26 Iun 2016  •  17:43

sati