x close

Fii alături de noi!

Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea înainte de Alina Vidican

de 06 Ian 2016   •   23:37
Cine e blonda la care a poftit Cristi Borcea înainte de Alina Vidican 90
De-a lungul timpului, Cristi Borcea a tras numai la femei sexy. Înainte să se însoare cu Alina Vidican, fostul şef dinamovist ar fi mai fi poftit şi la o altă blondă celebră din showbiz-ul românesc, însă a fost refuzat, scrie click.ro.

În 2006, pe vremea când era cu Mihaela Borcea şi o ascundea deja în cuibuşorul de nebunii din America pe Alina Vidican, Cristi Borcea a poftit şi la Sonia Trifan. Pe atunci, blondina avea doar 29 de ani, însă i-a picat cu tronc acestuia. Cei doi s-au cunoscut la o emisiune de televiziune, iar de atunci a început să o curteze. Se pare că Borcea îi trimitea săptămânal flori Soniei Trifan, dar aceasta i le trimitea înapoi.

"Eu nu m-am cuplat niciodată cu un bărbat însurat sau care a fost însurat, chiar dacă era divorţat. Am o problemă, nu îmi place să întru în casă cuiva, în trecutul cuiva", a spus Sonia la Teo Show.
poza

Actualitate

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin,...

26 Mai 2016  •  00:00

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati