Antena 3 CNN Show Showbiz Cine e vedeta de la noi care arata asa in costum de baie: "Am pe mine sunca mare! La mine…s-au lasat toate!"

Cine e vedeta de la noi care arata asa in costum de baie: "Am pe mine sunca mare! La mine…s-au lasat toate!"

Cine e vedeta de la noi care arata asa in costum de baie: "Am pe mine sunca mare! La mine…s-au lasat toate!"
29 Iun 2016   •   14:04

A venit vara si vedetele au inceput deja sa mearga la mare pentru o piele de invidiat. Tily Niculae a publicat recent pe blogul ei cateva imagini de la mare, din ultimul ei mic concediu. Actrita si vedeta tv sustine ca i s-au 'lasat toate' si ca nu este o norocoasa precum Anca Serea, totul din cauza varstei.

"OPA… Vine vara bine-mi pare fiindcă am pe mine șunca MARE! Zilele trecute am fost să îmi caut costum de baie fiindcă ne pregătim de concediu, de vacanță, de soare, de mare, de plajă, de timp de calitate…de poze! Și, instant am realizat (ca-n fiecare an de altfel) că nu îmi mai plac costumele de baie pe care le am.

Evident, nu o să spun că nu îmi place corpul meu, ci costumele sunt de vină! Și, anul acesta mi-am propus să port costum întreg! Rațiunea…una simplă-gata, corpul nu mai este ce a fost, iar faptul că soarele este din ce în ce mai nociv mă face să devin mult mai atentă când vine vorba despre expunerea la soare. Am mers, am căutat, am probat și la fiecare cabină, concluzia era the same: sunt precum o orcă eșuată și aratăm ca o gogoașă, pe bune de nu, ÎNFURIATĂ! Nu vreau să stau nemâncată pe acolo pe unde mergem ca să am și eu abdomenul plat, dar nici să mă feresc de Popescu cu cele trei straturi de burți. Pentru că…da, cele care au născut nu sunt toate cu material genetic absolut senzațional,de exemplu cum este ANCA SEREA! La mine…s-au lăsat TOATE!

Iar în timp ce mă uit la unele poze cu modelele astea de pe internet, încă am puterea să cred că dă minunea peste mine…găsesc costumul, dar poate ajung să mă văd ca și ele! Cu niște picioare lungi, abdomen plat, sâni fermi și un bronz de invidiat… Încă mai caut, dar dacă îl găsesc vă dau pontul, nu de alta, dar să ne simțim și noi mișto atunci când vine vara,fără photoshop!", a scris Tily Niculae pe blogul ei.

×
Subiecte în articol: mare litoral costum de baie silueta kilograme
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close