Antena 3 CNN Show Showbiz Clipe grele pentru Rona Hartner: ”Suferi de neputinţă în faţa unei boli crâncene. Nu pot să uit, nu am voie!"

Clipe grele pentru Rona Hartner: ”Suferi de neputinţă în faţa unei boli crâncene. Nu pot să uit, nu am voie!"

Clipe grele pentru Rona Hartner: ”Suferi de neputinţă în faţa unei boli crâncene. Nu pot să uit, nu am voie!"
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Dec 2016   •   09:00

În această vară, Rona Hartner şi-a pierdut tatăl, învins de necruţătorul cancer. Iar vedeta nu i-a uitat pe ceilalţi suferinzi aflaţi în Centrul „Sfântul Nectarie”, locul în care părintele său şi-a petrecut ultimele săptămâni din viaţă.

„Am trecut astazi pe la clinica Sf Nectarie de care ma leaga amintiri emotionante si cei de acolo au tinut foarte mult sa imi ofere o icoana sfintita (nr.: icoana Sfantului Nectarie, octotitorul bolnavilor de cancer) Mi-am dat seama ca este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Craciun pe care puteam sa le primesc. Am sa o pun acasa la loc de cinste, in casa mea cea noua. Am ramas cu ei in contact pentru ca as vrea sa ii ajut cu actiuni umanitare, cat mai des cu putinta, sau cand vor avea ei nevoie. Vor sa dezvolte ceea ce au inceput, ingrijiri paleative la domiciliu. Pentru ca sunt oameni care nu vor sa sa isi paraseasca casa, iar la canecer oamenii ar trebui sa fie spitalizati.

Eu l-am avut pe tata internat acolo, la Safantul Nectarie, unde a fost internat si Marian Darta. In toate aceste luni cat tata a stat acolo eu am avut mare incredere in oamenii de acolo. L-au ajutat pe el, dar m-au ajutat si pe mine ca apartinator, pentru ca atunci cand esti apartinatorul unei persoane bolnave tu suferi la fel de mult ca el. Suferi mai ales de neputinta in fata unei boli crancene. Ei te ajuta ca suport psihologic. D-asta zic cu nu pot sa uit, nu am voie. Maicutele de la Sfantul Nectarie mi-au spus ca nu ma cunosteau, ca ele nu se uita la televizor, dar iata ca acum ele au nevoie de televiziuni sa le ajute. Au fost incantate sa vada ca eu vorbesc la televizor de Dumnezeu si ca sunt o buna crestina”, a mărturisit vedeta pentru WOWbiz
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close