Antena 3 CNN Show Showbiz Cum a apărut Andreea Marin la divorț. Accesoriile ei, mai scumpe decât salariul minim pe economie - VIDEO

Cum a apărut Andreea Marin la divorț. Accesoriile ei, mai scumpe decât salariul minim pe economie - VIDEO

Cum a apărut Andreea Marin la divorț. Accesoriile ei, mai scumpe decât salariul minim pe economie - VIDEO
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/AndreeaMarinOfficial
de M.Z.    |    14 Feb 2017   •   09:18

Andreea Marin a impresionat luni prin prezența, în sala Judecătoriei Buftea. Singura „extravaganță” pe care și-a permis-o Andreea Marin a fost o pereche de ochelari cu o formă deosebită și cu rame alb cu negru.

Wowbiz.ro a aflat că ochelarii purtați de Andreea Marin valorează ceva mai mult decât un salariu minim pe economie. Accesoriul este realizat de italienii de la Prada și face parte din colecția Baroque, la mare moda printre vedetele de la Hollywood. Paris Hilton, Gwen Stefani sau Rihanna sunt câteva dintre starurile care au fost fotografiate de paparazzi americani purtând acest tip de ochelari.

Modelul cu margini albe pe care l-a ales Andreea se numește „Prada Gardient Round Scroll” și este disponibil în România pe comandă de la magazinele de specialitate. Prețul ajunge la peste 1.600 lei, adică aproximativ 360 euro. În România, salariul minim pe economie este de 1.450 lei.

×
Subiecte în articol: ochelari Andreea Marin
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close