Antena 3 CNN Show Showbiz Cum l-a făcut Andra de râs pe Măruță. S-a îmbătat și le-a spus totul părinților lui. ”A fost cu plâns”

Cum l-a făcut Andra de râs pe Măruță. S-a îmbătat și le-a spus totul părinților lui. ”A fost cu plâns”

Cum l-a făcut Andra de râs pe Măruță. S-a îmbătat și le-a spus totul părinților lui. ”A fost cu plâns”
30 Sep 2016   •   18:19

Andra a răspuns întrebărilor fanilor pe canalul personal de YouTube. Cântăreața a făcut și mărturisiri mai intime. A vorbit inclusiv despre episodul în care l-a făcut de râs pe soțul ei, Cătălin Măruță.

“Eram la Târgu Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit Andra.

×
Subiecte în articol: Andra Cătălin Măruță YouTube
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close