x close

Fii alături de noi!

Dana Rogoz rupe tacerea: “De ce nu ne mai vorbim cu adevarat”

de 11 Mar 2016   •   11:47
Dana Rogoz rupe tacerea: “De ce nu ne mai vorbim cu adevarat” 90

Dana Rogoz a inteles cat de importanta este comunicarea de orice fel. Astfel, ea a scris un post pe blogul sau in care a explicat “de ce ea si Laura Cosoi nu isi mai vorbesc… cu adevarat”. Filmuletul de mai jos te va face sa zambesti frumos. 

“Nu avem wi-fi. Vorbiti unul cu atlul, ca si cand am fi in 1993.” Am gasit acest anunt simpatic exact la intrarea intr-un restaurant din Melbourne, si mi s-a parut genial. Pentru ca vedeti voi, chiar si eu ma pregateam sa intru, sa ma asez la masa si sa fac semn primului chelnar nu sa imi ia comanda, ci mai intai sa imi spuna care e parola de internet sa ma pot “reconecta” la lumea mea de acasa. Cat de trist! Imi amintesc cu cat de mare satisfactie vorbeam despre toate aceste posibilitati de relationare online acum nici 5 ani. Iar azi, aproape ca nu exista om pe care sa-l fi intalnit si care sa nu imi spuna ca se simte vinovat pentru excesul de timp “liber” pe care si-l dedica tehnologiei, in esenta (de la facebook, la whatsapp, stiri samd)” a scris Dana pe blog.

 

poza

Show

Laura Cosoi, în doliu. „Noi nu o vom uita niciodată”

Laura Cosoi este îndoliată, după ce o persoană foarte apropiată ei s-a stins din viață în weekendul trecut. „La inceputul verii, parintii mamei au fost internati pentru o luna in spital ca...

26 Sep 2016  •  18:03

sati