Antena 3 CNN Show Showbiz Delia, scoasă din minţi: ”Sunteţi spălaţi pe creier?”

Delia, scoasă din minţi: ”Sunteţi spălaţi pe creier?”

Delia, scoasă din minţi: ”Sunteţi spălaţi pe creier?”
Sursa foto: Foto: Delia/Facebook
29 Apr 2016   •   20:10

În cel de-al cincilea episod al show-ului ”iUmor”, de la Antena 1, care săptămâna aceasta va fi difuzat marţi, de la 20:30, Vlad Benescu este concurentul care a reuşit să stârnească o adevărată controversă la masa juriului.

Actor de meserie, Vlad şi-a construit un moment impecabil de actorie, în care a folosit ca element senzaţional un monociclu, spre uimirea tuturor celor prezenţi.

„Îmi rupeam gâtul de şase ori pânã acum”, a mãrturisit Andrei Ştefãnescu, unul dintre prezentatorii show-ului. Ce i-a deranjat însã foarte tare pe juraţi, în special pe Cheloo, a fost faptul că umorul, din păcate, a cam lipsit din momentul său. Enervat la culme că Bendeac a apreciat munca din spatele prestaţiei concurentului, rapperul l-a taxat imediat. „Ia-l acasã!”, i-a spus el lui Mihai, completând „Vreau să te ridici şi sã explici cât de bun a fost! Pentru cã mie nu mi-a plãcut şi te iei de mine cã nu mi-a plãcut!”.

Supãratã şi ea, din cauza certurilor dintre juraţi, Delia a pãrãsit masa juriului, spre disperarea lui Bendeac.  „Sunteţi spãlaţi pe creier azi?”, le-a spus Delia la un moment dat colegilor ei. Cum s-a încheiat momentul, ce au votat juraţii, dar şi ce alte surprize le-au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al show-ului de comedie „iUmor”, care săptămâna aceasta va fi difuzat marţi, 3 mai, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa: Antena 1

×
Subiecte în articol: Delia iUmor
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close