Antena 3 CNN Show Showbiz Denisa si-a prevestit moartea chiar inainte sa afle ca are cancer la ficat: ”Am visat ca… 

Denisa si-a prevestit moartea chiar inainte sa afle ca are cancer la ficat: ”Am visat ca… 

Denisa si-a prevestit moartea chiar inainte sa afle ca are cancer la ficat: ”Am visat ca… 
24 Iul 2017   •   11:02

Denisa Raducu s-a stins din viata la numai 27 de ani dupa o lupta grea cu cancerul. Artista s-a imbolnavit de cancer la ficat si din pacate n-a mai avut nicio sansa. Cutremurator este ca frumoasa blonda si-a prevestit plecarea intr-o lume mai buna.

Ea povestea in urma cu doi ani ca are vise premonitorii. Solista si-a amintit ca in urma cu cativa ani a visat ca i-a cazut un dinte, imagine onirica despre care se spune ca ar prevesti moartea. Din pacate, a doua zi, a primit o veste cutremuratoare. A fost anuntata ca bunicul ei a decedat.

“Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu speriata de faptul ca am premonitii. Din nefericire, cand am visat ca mi-a cazut un dinte, vis despre care se spune ca prevesteste moartea unui apropiat, am aflat a doua zi ca tocmai murise bunicul meu pe care l-am iubit foarte mult. Am mai visat o data ca eram in casa si a inceput un cutremur. Ce credeti? La scurt timp, doua sau trei zile, a fost un cutremur care s-a simtit puternic in Bucuresti”, a povestit vedeta acum ceva timp.

×
Subiecte în articol: denisa manelista Denisa Răducu moarte vis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close