Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Băsescu a confirmat: Așteaptă cel de-al treilea copil

Elena Băsescu a confirmat: Așteaptă cel de-al treilea copil

Elena Băsescu a confirmat: Așteaptă cel de-al treilea copil
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Basescu
19 Feb 2018   •   12:39

Elena Băsescu a confirmat că așteaptă cel de-al treilea copil. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a anunțat pe o rețea de socializare că se află deja în șase luni.

„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată? În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris fostul europarlamentar pe Facebook.

Tatăl copilului este Cătălin Tomata, un milionar, patron al unui restaurant din Capitală. Cei doi și-au făcut prima dată apariția împreună anul trecut, în decembrie.

Elena Băsescu mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia, care nu a împlinit încă patru ani, și Traian, de doi ani.

La rândul său, Traian Băsescu a ținut să confirme și el vestea:  „Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, scrie fostul președinte pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Bogdan Ionescu eba Elena Băsescu
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close