x close

Fii alături de noi!

Escrocherie online în numele Andrei. De ce trebuie să vă feriţi

de 23 Mar 2016   •   16:55
Escrocherie online în numele Andrei. De ce trebuie să vă feriţi 90

 Andra este victima unei escrocherii online. O pagină falsă de Facebook cu numele de Andra Măruță promite că oferă un Samsung S7 Edge nou printr-o schemă deja foarte cunoscută, fanii sunt rugați să dea un simplu Like, Share și un comentariu la poză cu mesajul Particip, scrie ZuTV.
  
 Este trist că și în anul 2016, când există atât de multe surse de informații, încă mai au succes aceste tipuri de înșelăciuni ale încrederii românilor și este foarte trist că încă mai există români atât de naivi care nu își dau dea seama că este vorba de un cont fals de Facebook și nu al Andrei.

Contul oficial al Andrei este Andra Music și vă confirmăm că artista nu are niciun concurs prin care să dea fanilor un Samsung S7, cel puțin nu prin metoda asta.

 Se pare că există un concurs fals similar pe o pagină care se presupune că este a lui Connect-R. Evident, este tot o escrocherie. 

poza

Show

Cristina Spătar, gest surprinzător pentru fostul soț de ziua lui

De ziua fostului ei soț, Cristina Spătar a făcut un gest surprinzător. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care apare la pieptul lui Alin Ionescu, în ciuda scandalului în care au fost...

24 Sep 2016  •  23:03

sati