x close

Fii alături de noi!

Escrocherie online în numele Andrei. De ce trebuie să vă feriţi

de 23 Mar 2016   •   16:55
Escrocherie online în numele Andrei. De ce trebuie să vă feriţi 90

 Andra este victima unei escrocherii online. O pagină falsă de Facebook cu numele de Andra Măruță promite că oferă un Samsung S7 Edge nou printr-o schemă deja foarte cunoscută, fanii sunt rugați să dea un simplu Like, Share și un comentariu la poză cu mesajul Particip, scrie ZuTV.
  
 Este trist că și în anul 2016, când există atât de multe surse de informații, încă mai au succes aceste tipuri de înșelăciuni ale încrederii românilor și este foarte trist că încă mai există români atât de naivi care nu își dau dea seama că este vorba de un cont fals de Facebook și nu al Andrei.

Contul oficial al Andrei este Andra Music și vă confirmăm că artista nu are niciun concurs prin care să dea fanilor un Samsung S7, cel puțin nu prin metoda asta.

 Se pare că există un concurs fals similar pe o pagină care se presupune că este a lui Connect-R. Evident, este tot o escrocherie. 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati