Antena 3 CNN Show Showbiz Fiica lui Michael Jackson, mesaj cutremurător pe Instagram

Fiica lui Michael Jackson, mesaj cutremurător pe Instagram

Fiica lui Michael Jackson, mesaj cutremurător pe Instagram
Sursa foto: Foto: Hepta.ro
09 Feb 2016   •   18:20

 Paris Jackson, unica fiică a legendarului Michael Jackson se luptă pentru a scăpa de dependența de alcool. Aceasta a recunoscut pe rețeaua de socializare Instagram că participă la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi ca să scape de acest viciu, scrie unimedia.info.

Pentru Paris Jackson se pare că celebritatea e o adevărată povară, fapt pentru care a ales să le răspundă fanilor care o atacă pe rețelele de socializare, precizând că nu are de când să se lasă afectată de ei, așa cum a făcut tatăl ei. “Chiar vă așteptați să stau toata ziuă și să răspund unor comentarii negative sau pozitive? Am întâlniri AA la care trebuie să ajung”, a scris, vizbil deranjată, fiica regelui pop.

“E atât de egoist din partea voastra să mă atacați din toate părțile pentru fiecare lucru pe care îl postez doar pentru că voi, oameni pe care nu îi cunosc, nu primiți ceea ce vreți. Apreciez mesajele de sprijin, dar asteptările voastre sunt ridicole. Așteptările în ceea ce-l privește pe tatăl meu au fost, de asemenea, ridicole. Nu v-a datorat nimic niciodată și totuși l-ați sfâșiat în bucățele zilnic. Eu nu voi lăsa asta să mi se întâmple”, a mai completat tânăra de 17 ani.

În plus, aceasta a precizat că în 2013 a fost pe punctul de a se sinucide tot din cauza răutăților gratuite ale oamenilor. „Când aveam 14 ani, oamenii se certau prea mult și îmi transmiteau atâta ură încât am vrut să mă sinucid”, a mai spus aceasta.

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close