Antena 3 CNN Show Showbiz Gest emoționant făcut de o cântăreață de la noi. Mesaj pentru viitoarele mame

Gest emoționant făcut de o cântăreață de la noi. Mesaj pentru viitoarele mame

Gest emoționant făcut de o cântăreață de la noi. Mesaj pentru viitoarele mame
12 Oct 2017   •   18:26

Cântăreaţa ADDA, pe numele real Ada Alexandra Moldovan, şi platforma DespreAlcool.ro au lansat "Am grijă de noi", o melodie care le îndeamnă pe viitoarele mame să fie responsabile şi să nu consume alcool în timpul sarcinii.

"Piesa are o orchestraţie specială, fiind construită pornind de la sunetul bătăilor de inimioare ale bebeluşilor din burticile viitoarelor mămici", se arată într-un comunicat al companiei care a dezvoltat platforma www.desprealcool.ro.

Potrivit sursei citate, "Am grijă de noi" s-a lansat miercuri pe canalul de YouTube ADDA Official şi pe platforma DespreAlcool.ro şi face parte din campania "#9cu0 (9 luni cu 0 alcool)", prin care experţi, specialişti şi personalităţi, printre care Dana Rogoz, atrag atenţia viitorilor părinţi asupra riscurilor mari asociate consumului de alcool în timpul sarcinii.

Piesa "Am grijă de noi" este produsă de Marius Moga şi Marius Mirică. Muzica şi versurile sunt compuse de Marius Moga, Marius Mirică şi ADDA, iar videoclipul este regizat de Codrin Roibu.



"Alcoolul consumat în timpul sarcinii poate avea consecinţe grave asupra bebeluşului, dar şi asupra mamei. Printre posibilele riscuri se numără avortul spontan, naşterea prematură sau întârziată sau probleme grave de dezvoltare a bebeluşului. Cercetarea realizată într-o comunitate pilot arată că peste un sfert dintre femeile participante consideră că o cantitate mică de alcool consumat ocazional, în timpul celor 9 luni de sarcină, nu dăunează mamei sau viitorului bebeluş. Prin campania #9cu0, platforma DespreAlcool.ro îşi propune să schimbe această percepţie", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, ADDA a declarat că se bucură că face parte din acest proiect, mai ales că a devenit mămică şi ştie ce înseamnă grija şi dragostea pentru copilul ei.

"Nu am făcut niciodată excese, cu nimic, iar când am rămas însărcinată mi-am dat seama că sunt 100% responsabilă de viaţa care creşte în mine. Toate deciziile pe care le iau în viaţă, le iau gândindu-mă la copilul meu. Pentru că vreau să fie bine din toate punctele de vedere. Şi vreau să îi fiu exemplu. Pentru că, vrem, nu vrem, copiii sunt oglinda părinţilor", a spus ADDA.

Şi Dana Rogoz s-a arătat bucuroasă că este ambasadoare a campaniei "#9cu0" şi că, prin acţiunile sale, poate ajuta ca mesajul "9 luni cu 0 alcool" să ajungă la cât mai multe viitoare mame, mai arată sursa citată.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mama consum de alcool sarcina
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close