x close

Fii alături de noi!

Impacare istorica in showbizul romanesc! Maruta a facut pace cu el! Nimeni nu mai credea ca asa ceva ar fi posibil!

de 18 Mar 2016   •   15:37
 Impacare istorica in showbizul romanesc! Maruta a facut pace cu el! Nimeni nu mai credea ca asa ceva ar fi posibil! 90

Dupa ce s-au certat public, nimeni nu mai credea ca mai exista vreo cale de impacare intre Catalin Maruta si Florin Chilian. Se pare totusi ca cei doi au ajuns la ganduri mai bune si au "ingropat securea razboiului".

"Cu Maruta m-am impacat deja la un spritz intr-o carciuma de fitze din nord ca asa-i in showbiz, mai ales ca eu o ador pe Andra ca voce si ca artista. Restul e apa de ploaie, fix asa cum este pana la urma orice cariera in efemerul contemporan. Deci ma lume, nu prea fuse cum se spuse", a scris Florin Chilian pe contul sau de socializare.

poza

Actualitate

Alertă în Valea Jiului. La Mina Lonea cărbunele s-a autoaprins în subteran

Cărbunele dintr-un abataj al Minei Lonea, din Valea Jiului, s-a autoaprins în subteran, la faţa locului acţionând vineri mai mulţi salvatori mineri care au ca misiune izolarea zonei şi construirea unui...

29 Iul 2016  •  10:43

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

După multă suferință, Marius Țeicu a primit în sfârșit o veste bună de la medici

După o perioadă în care veștile proaste circulau una după alta, Marius Țeicu poate răsufla acum ușurat. Și asta pentru că medicii hematologi care au grijă de fiica sa, Patricia Rădulescu Ţeicu, sunt optimiști.

29 Iul 2016  •  10:20

sati