Antena 3 CNN Show Showbiz Ionela Prodan a murit. Drama neștiută a cântăreței Ionela Prodan. Artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl

Ionela Prodan a murit. Drama neștiută a cântăreței Ionela Prodan. Artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl

Ionela Prodan a murit. Drama neștiută a cântăreței Ionela Prodan. Artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl
16 Apr 2018   •   21:33

Ionela Prodan a murit. Deși a fost mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața Ionela Prodan a ascuns mereu o mare dramă din copilăria sa. Artista nu și-a cunoscut niciodată tatăl, pentru că acesta a murit cu două luni înainte ca ea să vină pe lume.

Ionela Prodan a murit. „Tatăl meu a murit înainte cu două luni să mă nasc, iar eu, fiind al treilea copil, am fost cel mai dorit, pentru că eram fată. Înaintea mea s-au născut doi frați, unul mai mare cu nouă ani decât mine, celălalt, cu șapte ani, iar ei m-au cam crescut, pentru că mama trebuia să muncească. Am fost obișnuită să cresc cu greutățile, însă era dureros când pe ceilalți copii îi strigau mamele lor, iar pe mine nu, pentru că era mereu la muncă. Una dintre dorințele mamei a fost ca, după moartea sa, să fim toți frații împreună, iar acum locuiesc în aceeași curte cu mine și cred că mama este împăcată. E foarte important să ai familia aproape, mai ales în momentele grele. Aveam 42 de ani când a murit soțul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viața, spunându-mi că ea și Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine”, povestea Ionela Prodan pentru revista Taifasuri.

×
Subiecte în articol: drama nestiuta ionela prodan
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close