Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu a recunoscut că s-a împăcat cu fosta soție. Monica Gabor: „Sunt foarte îndrăgostită”

Irinel Columbeanu a recunoscut că s-a împăcat cu fosta soție. Monica Gabor: „Sunt foarte îndrăgostită”

Irinel Columbeanu a recunoscut că s-a împăcat cu fosta soție. Monica Gabor: „Sunt foarte îndrăgostită”
Sursa foto: Foto: ADPM
31 Mai 2017   •   20:55

La doar câteva ore după ce Irinel Columbeanu a recunoscut că a îngropat securea războiului cu Monica Gabor, fosta sa parteneră recunoaște că este extrem de îndrăgostită.

Doar că nu de fostul soț, ci de Mr. Pink.

"Îi gătesc aproape zilnic lui Mr. Pink, sunt foarte îndrăgostită de el! El mă place mult mai mult fără machiaj. Cu fiica mea... mi-am făcut cont pe toate reţelele sociale pe care are ea conturi, dacă văd ceva nepotrivit pentru vârsta ei, îi atrag atenţia, îi spun: uite, toată lumea te priveşte, trebuie să ai grijă fiindcă aceste fotografii vor rămâne aici. Da, pe vremuri eram mai ţeapănă. Programul meu zilnic... mă trezesc, merg la biroul nostru de pe Rodeo Drive, merg cu iubitul meu la întâlniri. Fac foarte multe la birou, este o aplicaţie de live streaming, practic faci bani nefăcând nimic. Intri, îţi demonstrezi talentele şi primeşti cadouri pe care apoi le transformi în bani. În casă eu fac curăţenie, am avut menajere, dar am realizat că nimeni nu poate face mai bine curăţenie decât tine. El este foarte organizat şi tipicar, stăm doar noi doi în casă, nu avem animale de companie, aşa că nu sunt probleme”, a declarat Monica la Kanal D.

„Eu gătesc multă mâncare chinezească, spune că e cea mai bună mâncare din lume, probabil fiindcă este făcută cu dragoste. A mâncat sarmale, îi plac, e înnebunit după jumări. Eram la Londra, mi-am sunat prietena şi ea a venit încărcată cu mâncare tradiţională. Carnea la garniţă i-am dat-o încălzită la cuptorul cu microunde, a cerut ceapă şi pâine. Eu fac singură meditaţii şi mai am perioade când na, nu neapărat cad în depresie, dar am momente mai dificile. Mr. Pink este perfect pentru mine fiindcă el mă sprijină emoţional, iar eu de asta aveam nevoie! Ascult ce îmi spune el, ce îmi spun surorile mele şi tatăl meu", a mai povestit Monica Gabor.

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu monica gabor
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close