Antena 3 CNN Show Showbiz Iubita fostului soţ al Elenei Băsescu a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bogdan Ionescu (FOTO)

Iubita fostului soţ al Elenei Băsescu a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bogdan Ionescu (FOTO)

Iubita fostului soţ al Elenei Băsescu a vorbit pentru prima dată despre relația cu Bogdan Ionescu (FOTO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Băsescu
28 Iun 2017   •   23:46

A trecut 10 luni de când Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu, însă în timp ce fiica cea mică a fostului președinte pare încă să mai sufere după vechea relație, fostul ei partener și-a refăcut viața.

În prezent, Bogdan Ionescu este cuplat cu un model de succes, Maria Grigoriu, despre care s-a vehiculat că și-a părăsit iubitul pentru cel supranumit Syda.

Tânăra a acceptat să vorbească recent despre relația sa cu fostul soț al Elenei Băsescu.

„Am citit tot ce s-a scris pe tema relaţiei mele cu Bogdan Ionescu. Aş avea de menţionat următoarele: eu am ieşit dintr-o relaţie de patru ani, înainte de a vorbi cu Bogdan. În momentul în care am început să mă întâlnesc cu el, eu eram deja singură, deci nu am părăsit pe nimeni pentru nimeni. Noi suntem la început şi vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, a spus Maria Grigoriu pentru Click.


 

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Bogdan Ionescu syda eba
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close