Antena 3 CNN Show Showbiz Laura Stoica a știut că moare? Semnele premonitorii pe care le-a avut cântăreața în urmă cu 12 ani, înainte de fatalul accident

Laura Stoica a știut că moare? Semnele premonitorii pe care le-a avut cântăreața în urmă cu 12 ani, înainte de fatalul accident

Laura Stoica a știut că moare? Semnele premonitorii pe care le-a avut cântăreața în urmă cu 12 ani, înainte de fatalul accident
28 Feb 2018   •   12:37

Pe 9 martie 2006, showbizul românec era în stare de șoc. Laura Stoica își pierdea viața într-un cumplit accident rutier. 

Cântăreața avea doar 38 de ani, era însărcinată, iar alături de ea și-a pierdut viața și logodinicul său, Cristian Mărgescu.

Cu câteva zile înainte de ziua fatală, Laura Stoica a avut câteva semne premonitorii, care păreau să anunțe ce avea să i se întâmple.

În 2010, o prietenă a Laurei Stocia povestea într-o emisiune TV: ”Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie și soțului meu: „Dacă mor se vor îmbogăți toți impresarii mei”. Noi am replicat: „Laura, ce vorbe-s astea?!”. Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sf. Petru și soțul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar așa s-a întâmplat, soțul mei îi căra sicriul”.

Și mama artistei, Elena Stoica, care a trecut prin cel mai greu moment pentru un părinte, acela de a fi nevoit să-și îngroape copilul, a făcut o dezvăluire tulburătoare, tot în urmă cu aproape 8 ani. “În ziua în care Laura a murit, ca niciodată, am început să citesc Biblia. Nu stiu de ce…Am vorbit cu Laura la telefon si m-a întrebat ce fac. I-am răspuns că citesc Biblia. Mi-a spus că e foarte interesant. Acum, îmi dau seama că a fost un semn. Că Dumnezeu m-a îndemnat să citesc din Biblie ca să pot trece peste cel mai greu moment din viața mea”.

Apoi, înainte să moară, Laura Stoica i-a înmânat celei mai bune prietene o scrisoare, în care, printre altele, afirma: „N-am sa mor săracă și urată, bolnavă și singură. Iar tu, Cristina, tot așa!”, scrie libertateapentrufemei.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close