Antena 3 CNN Show Showbiz Mihai Trăistariu, după ce s-a aflat că este în grupul Balena Albastră pe Facebook: „M-am îngrozit de ce am descoperit”

Mihai Trăistariu, după ce s-a aflat că este în grupul Balena Albastră pe Facebook: „M-am îngrozit de ce am descoperit”

Mihai Trăistariu, după ce s-a aflat că este în grupul Balena Albastră pe Facebook: „M-am îngrozit de ce am descoperit”
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Mar 2017   •   08:45

Mihai Trăistariu a descoperit cu stupoare că face parte din grupul Balena Albastră, pe Facebook. Artistul mărturisește că a intrat în acest grup fără voia lui, iar ceea ce a aflat l-a îngrozit.

„Aseară am descoperit că sunt acest în acest grup. Am căutat pe Google să văd despre ce este vorba. Există şi Balena Roz, aceştia sunt cei care îi apără pe cei din jocul Balena Albastră. M-am îngrozit. Citeam astăzi de dimineaţă că nu prea s-a întâmplat aşa, ci mediatizarea asta îi face pe aceştia să recurgă la aşa ceva. A fost o ştire falsă şi copii neiubiţi de părinţi simt nevoia să facă aşa ceva. Pe mine m-a adăugat cineva în  grupul ăsta şi din ce am văzut eu şi-a schimbat acum o săptămână numele, din Bancuri şi umor, acum e Balena Albastră. Presa a răscolit aşa ceva…dar copiii din acestgrup, de acolo nu cred că procedează aşa”, a declarat Mihai Trăstariu la Antena Stars.
 

×
Subiecte în articol: mihai traistariu balena albastra Facebook
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close