Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Bellucci, însărcinată în luna a şasea, în ipostaze provocatoare pe coperta Vanity Fair (FOTO)

Monica Bellucci, însărcinată în luna a şasea, în ipostaze provocatoare pe coperta Vanity Fair (FOTO)

Monica Bellucci, însărcinată în luna a şasea, în ipostaze provocatoare pe coperta Vanity Fair (FOTO)
Sursa foto: Monica Bellucci
25 Mar 2010   •   13:55

Frumoasa actriţă Monica Bellucci, în vârstă de 45 de ani, a pozat seminud pentru revista Vanity Fair. Artista nu s-a sfiit să-şi arate corpul, în ciuda faptului că este însărcinată în şase luni cu cel de-al doilea copil al său, informează Daily Mail.

Monica Bellucci a decis să pozeze din nou în ipostaza de femeie însărcinată pentru a arăta lumii că a deveni mamă la o vârstă mijlocie nu reprezintă o problemă. În plus, ea a dorit să protesteze în acest fel faţă de politica oficială a statului italian în domeniul fertilizării, care interzice folosirea unui donator de spermă.



Nu este prima oară când Monica Bellucci pozează pentru Vanity Fair. Ea a mai pozat şi în urmă cu şase ani, când era însărcinată cu primul copil.

Pe lista celebrităţilor care au acceptat să apară nud sau semi-nud pe coperta revistei Vanity Fair în ultimele luni de sarcină se mai află şi Demi Moore. În 1991, ea s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al său.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sarcina
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close