Antena 3 CNN Show Showbiz O cunoscuta prezentatoare tv povesteste lupta ei cu boala: "Doamna, pareti sanatoasa, dar nu sunteti!"

O cunoscuta prezentatoare tv povesteste lupta ei cu boala: "Doamna, pareti sanatoasa, dar nu sunteti!"

O cunoscuta prezentatoare tv povesteste lupta ei cu boala: "Doamna, pareti sanatoasa, dar nu sunteti!"
04 Apr 2016   •   16:46

Prezentatoarea tv Livia Dila a acordat un interviu pentru republica.ro in care a vorbit despre diabetul ei.

Ea a depistat boala intamplator in urma cu 9 ani. Jurnalista a mers la medic pentru a-și face niște analize de rutină. Cu rezultatul analizelor în față, doctorița i-a zis: "Doamnă, păreți sănătoasă, dar nu sunteți”. După un test de glucoză, a venit și diagnosticul: diabet de tip 2, o boală favorizată de un stil de viață nesănătos, cu mese pe apucate, constând din alimente bogate în grăsimi saturate, mâncate la te miri ce ore.

Din acel moment, medicul i-a recomandat un tratament medicamentos, care însă nu putea face minuni de unul singur. "Mi-a zis: Nu vă puneți speranțele și așteptările doar în pastile, pentru că modul de viață v-a adus aici și modul de viață pe care îl veți avea de acum înainte vă va face o viață mai bună sau mai proastă”, a povestit Livia pentru sursa citata. In prezent, moderatoarea reuseste sa tina sub control boala, respectand cu strictete ceea ce se cheama un regim sanatos de viata.

×
Subiecte în articol: boala diabet prezentatoare
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close