Antena 3 CNN Show Showbiz O nouă veste de coșmar pentru Valentina Pelinel, după ce a aflat că Borcea rămâne în închisoare

O nouă veste de coșmar pentru Valentina Pelinel, după ce a aflat că Borcea rămâne în închisoare

O nouă veste de coșmar pentru Valentina Pelinel, după ce a aflat că Borcea rămâne în închisoare
23 Oct 2017   •   17:26

Veștile proaste se țin scai de cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea. Pentru că decizia judecătorilor de a-i respinge eliberarea condiționată fostului dinamovist nu e singura nenorocire petrecută astăzi. Decizia magistraților presupune și faptul că Borcea va mai petrece cel puțin alte șase luni în spatele gratiilor, având voie să ceară din nou eliberarea condiționată abia în aprilie. Iar aceea poate fi acceptată, iar ulterior atacată cu recurs de procurori sau respinsă din start.

"În baza art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b) C.p.p raportat la art.587 alin.1,2 și 3 C.p.p, admite contestația formulată în cauză de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție. Desființează sentința penală nr. 2445 din 04.10.2017 dată de Judecătoria Sectorului 4 București în soluționarea dosarului penal nr. 23322/4/2017 și pe fond, rejudecând, respinge propunerea de liberare condiționată a condamnatului Borcea Cristian, în prezent deținut în cadrul Penitenciarului Jilava ca nefondată. Fixează termen de reiterare la 23.04.2018", se arată în hotărârea tribunalului.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close