Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman spune tot adevarul! Casnicia ei nu este perfecta: "Omul asta e un erou, altul in locul lui ar fi plecat deja"

Oana Roman spune tot adevarul! Casnicia ei nu este perfecta: "Omul asta e un erou, altul in locul lui ar fi plecat deja"

 Oana Roman spune tot adevarul! Casnicia ei nu este perfecta: "Omul asta e un erou, altul in locul lui ar fi plecat deja"
23 Feb 2016   •   11:23

Oana Roman s-a deschis si a povestit ce se intampla in casnicia ei cu Marius. Vedeta a vorbit si despre cat de greu i-a fost dupa ce a nascut.

"Am iesit pe 12 mai din spital, iar in iunie aveam nunta. Nu facusem nimic, nu organizasem nimic. Am vrut sa aman. Doctorul mi-a spus ca sub nicio forma, ca daca ascult de el o sa ma joace la nunta. Aveam tuburi in mine. Asa am organizat nunta, amandoi, doar noi doi. Mi-a fost mai greu. Nu am vrut sa fac tratament, credeam ca copilul o sa imi dea putere. Vreau sa spun ceva. Omul asta, Marius, este un eroi. Alti barbati ar fi plecat demult. A venit mereu cu mine sa imi schimb pansamentele. A avut momente cand nu mai poate. Il inteleg perfect. Are momente cand vrea sa mearga la o petrecere si sa stea pana la 7 dimineata, e dreptul lui sa faca asta", a spus Oana Roman la WOWbiz.

×
Subiecte în articol: Oana Roman casnicie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close