Antena 3 CNN Show Showbiz Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre sora moartă de cancer

Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre sora moartă de cancer

Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre sora moartă de cancer
16 Mar 2018   •   10:27

Fosta prezentatoare de televiziune Olivia Steer a vorbit despre sora sa, Lavinia, care a fost răpusă de cancer cu ani în urmă.

Lavinia, sora Oliviei Steer a încetat din viață în decembrie 2010, răpusă de cancer. Aceasta nu era la fel de cunoscută ca sora ei, însă a fost un om remarcabil, regizor şi preparator universitar şi doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea. Avea  o  mare pasiune pentru căţei, era crescător de câini şi a fost arbitru internaţional pentru concursurile de câini.

Într-un interviu recent la o emisiune de televiziune, Olivia Steer, care este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Andi Moisescu, a dezvăluit că și-a visat sora, de care era foarte atașată.

 “S-a întâmplat la puțină vreme după ce a murit. Pe stradă unde au casă părinții mei, în Oradea, ea traversa. Eu am rămas șocată în vis și nu înțelegeam cum de mi-a putut apărea, pentru că în mintea mea, chiar dacă visam, eram conștientă că ea murise. Avea chipul ei din liceu, foarte frumoasă, era extrem de grațioasă, cu părul creț și ochii albaștri și venea zâmbind spre mine și-mi spunea “Ai crezut că am murit? Asta nu se întâmplă!” Și m-am trezit cu un sentiment de bine, de pace”, a mărturisit Olivia Steer, potrivit LIbertatea.

 

×
Subiecte în articol: olivia steer vis vedeta tv
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close