Antena 3 CNN Show Showbiz Pactul secret pe care Valentina Pelinel l-a făcut cu Cristi Borcea. Detaliile înțelegerii

Pactul secret pe care Valentina Pelinel l-a făcut cu Cristi Borcea. Detaliile înțelegerii

Pactul secret pe care Valentina Pelinel l-a făcut cu Cristi Borcea. Detaliile înțelegerii
12 Ian 2016   •   22:02

Cu sarcina trecută de patru luni, cu sexul copilului stabilit, Valentina Pelinel a anunţat că va deveni mamă. Nu a spus cine este tatăl copilului, dar, înainte de a da vestea public, s-a asigurat că el şi-l asumă, lucru pe care l-a subliniat în toate declaraţiile ei. Iar asta nu este decât o parte din înţelegerea pe care viitorii părinţi ar fi făcut-o, scrie Libertatea.

ubirea lui Borcea pentru Pelinel este nesfârşită, spun apropiaţii lui, nu de doar 10% din totalul ei, cum a declarat Gigi Becali, încercând să o scoată bine pe femeia de drept a finului său, Alina. Aşa cum a scris libertatea.ro, există informaţii că pe ea ar fi vrut-o mireasă în 2011 şi pentru că blonda nu ar fi marşat prompt la planul lui de a fugi împreună în lume şi a-l lăsa în urmă pe Boureanu, soţul ei de la acel moment, ar fi dus-o pe Vidican la altar din răzbunare. Acum, Valentina ar fi cea care îl vrea pe acte şi este destul de logic de ce, în condiţiile în care peste mai puţin de cinci luni va deveni mamă.
Ea nu crede în jurăminte

Apropiaţii afaceristului întemniţat în “Dosarul transferurilor” susţin că cei doi, Cristi şi Valentina, ar fi avut o întrevedere la vorbitor, în cadrul căreia ar fi pus la punct detaliile felului în care va continua relaţia lor de acum înainte. În principal, Borcea şi-ar fi asumat ferm copilul lui Pelinel, ceea ce i-ar fi creat Valentinei oportunitatea să iasă public şi să strige în gura mare: “E un moment dorit şi asumat, amândoi ne bucurăm de acest copil”. Mai departe, povestesc sursele noastre, s-ar fi luat în dezbatere natura relaţiei lor. Cică Borcea i-ar fi jurat că pe ea o vrea de soaţă şi că o viaţă împreună în SUA este tot ce şi-ar dori, însă, precaută, Pelinel l-ar fi pus să-i promită altceva.

Continuarea, pe Libertatea.








×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel Cristi Borcea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close