Antena 3 CNN Show Showbiz Paula Selling, mărturisire inedită despre dietă: „Sunt zile când trăiesc cu aer”

Paula Selling, mărturisire inedită despre dietă: „Sunt zile când trăiesc cu aer”

Paula Selling, mărturisire inedită despre dietă: „Sunt zile când trăiesc cu aer”
Sursa foto: Pixabay
09 Feb 2018   •   15:14

A reușit să slăbească uluitor, iar recent Paula Seling a făcut o mărturisire inedită.

Îndrăgita cântăreață Paula Seling dezvăluie care este secretul siluetei ei de invidiat în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, unde vorbește pe larg despre stilul ei de viață și despre familia ei.

Paula Seling, care este căsătorită, susține că a învățat de-a lungul vremii anumite reguli, asta pentru că, spunea ea, moștenirea genetică nu a ajutat-o și are un metabolism tare lent.

”Eu pot să trăiesc și cu nimic. Am zile în care nu mănânc și nu pățesc nimic. Pur și simplu trăiesc cu aer”, spune Paula Seling.

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu mănâncă deloc carne, asta chiar dacă uneori poate organismul îi cere proteină animală. ”Neavând totuși o dietă omnivoră cred că am anumite carențe, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Ne asumăm decizia de a nu mânca deloc carne, doar din când în când pește. A venit ca un fel de protest personal împotriva industriei cărnurilor și a felului în care se tratează animale de consum”, recunoaște Paula Seling, care a dezvăluit ce probleme de sănătate are din cauza profesiei sale.

×
Subiecte în articol: marturisire inedita Dietă de vedetă
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close