x close

Fii alături de noi!

Roxana Ciuhulescu, cu sânii la vedere. Fotografia pe care nu o putem posta pe Facebook

de 30 Ian 2016   •   16:37
Roxana Ciuhulescu, cu sânii la vedere. Fotografia pe care nu o putem posta pe Facebook 90
Roxana Ciuhulescu este una dintre vedetele de la noi care pune mare preț pe rețelele de socializare și care comunică în mod frecvent cu fanii prin intermediul acestora, scrie Libertatea. Stilul ei însă, este unul foarte amuzant. Roxana Ciuhulescu este tot timpul cu zâmbetul pe buze în aparițiile sale publice și pare să fie pusă pe șotii și în privința postărilor de pe rețelele de socializare.

De curând, ea i-a făcut o surpriză soțului ei, dar și fanilor de gen masculin prin intermediul Facebook. Roxana a postat o imagine ”sexy” în care apare cu sânii la vedere. Este adevărat, sânii nu sunt ai ei. Sau cel puțin nu de la mama natură, ci poate de la vreun sex-shop. Imaginea cu șorțul ”sexy”, cu sâni și alte accesorii incluse, a făcut senzație pe Facebook, unde Roxana a primit sute de like-uri.
poza

Actualitate

Mihai Leu, teorie şocantă în cazul de dopaj al lui Lucian Bute

Fostul boxer Mihai Leu, detinator al titlului de campion mondial, a comentat situaţia în care se află Lucian Bute, depistat pozitiv la controlul antidoping.   “Eu, personal, nici eu nu cred ca...

27 Mai 2016  •  13:11

poza

Show

Dietă de mămică! Emilia Ghinescu a slăbit în timp record după ce a născut

În urmă cu două luni, Emilia Ghinescu devenea mămică pentru a doua oară, însă vedeta a reuşit să slăbească în timp record. E drept că nici nu a luat foarte multe kilograme în plus.

27 Mai 2016  •  10:21

sati