Antena 3 CNN Show Showbiz Sandra Stoicescu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Vedeta a dezvăluit care este secretul ei: ”Le car mereu după mine!”

Sandra Stoicescu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Vedeta a dezvăluit care este secretul ei: ”Le car mereu după mine!”

Sandra Stoicescu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Vedeta a dezvăluit care este secretul ei: ”Le car mereu după mine!”
26 Mai 2017   •   11:30

Sandra Stoicescu a împlinit 41, însă nu își arată deloc vârsta. Vedeta pare să fi descoperit secretul ”tinereții fără bătrânețe”. Vedeta a recunoscu că e ”dependentă” de... creme. 

“Întotdeauna i-am luat parfumurile, i-am luat cremele, așa că evident că am încercat foarte devreme cremele și poate de asta arăt bine. La demachiere și la creme nu renunț niciodată. Am niște borcănașe de toate dimensiunile pe care le car după mine. Și dacă plec într-o călătorie de o zi, am grijă să am cremele la mine: cea de ochi, cea de gât, cea de decolteu, cea de față, de zi, de noapte. Acum am descoperit una care face față foarte bine și de zi și de noapte. Nu-mi lipsesc cremele.

Nu mi-au lipsit niciodată. Și de corp, și de față. Sunt foarte importante, mai ales că eu mă machiez deja de 23 de ani în fiecare zi, machiaj de televiziune, ceea ce înseamnă pudră, ceea ce înseamnă că tenul poate să fie afectat dacă nu-ți alegi cu foarte mare grijă produsele. Sunt foarte atentă la produsele pe care le folosesc”, a dezvăluit Sandra conform Antena 1.

×
Subiecte în articol: secret ANI varsta
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close