Antena 3 CNN Show Showbiz SANREMO 2018. Surpriză uriașă în finală

SANREMO 2018. Surpriză uriașă în finală

SANREMO 2018. Surpriză uriașă în finală
11 Feb 2018   •   11:13

SANREMO 2018 Duetul Ermal Meta-Fabrizio Moro a căștigat sâmbătă seara cea de-a 68-a ediție a Festivalului de la Sanremo, cu melodia Non mi avete fatto niente (Nu mi-ați făcut nimic), urmat de trupa Lo Stato Sociale (Una vita in vacanza), și de Annalisa (Il mondo prima di te).

Podiumul fusese anticipat de presa italian și nu e unul lipsit de controverse, având în vedere controversele legate de acuzele de plagiat ce au apărut în câștigătorilor. De altfel, inițial, melodia a fost suspendată în cea de-a doua zi de festival, dar reinclusă ulterior.

Cu audiențe uriașe în acest an, la Sanremo au urcat pe scenă câteva nume uriașe ale muzicii și spectacolului italian și înternațional, de la Sting, care a cântat în italiană, la Laura Pausini, Gianni Morandi sau extrem de apreciatul Fiorello. Dar starul ediției din acest an a fost directorul artistic și unul dintre cei trei prezentatori, Claudio Baglioni, o legendă a muzicii din Italia.

La fel de încântătoare a fost și Michelle Hunzicker, fostul fotomodel elvețian și fosta soție a lui Eros Ramazzotti, cea care a dus greul prezentării.

 

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close