x close

Fii alături de noi!

Scandal la Neatza! Dani Oţil a înnebunit de furie și a făcut un gest extrem în direct

de 11 Feb 2016   •   15:02
Scandal la Neatza! Dani Oţil a înnebunit de furie și a făcut un gest extrem în direct 90
Se cunosc de aproape 30 de ani, iar de 8 ani le spun „bună dimineaţa” telespectatorilor Antena 1 la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, aşa că cei doi matinali au ajuns să se cunoască mai bine decât pe ei înşişi. Fie că împart pasiuni comune, fie că se sprijină reciproc la competiţii, există şi momente în care Răzvan şi Dani sunt departe de a fi pe aceeaşi lungime de undă. Un astfel de episod a avut loc chiar în această dimineaţă, în emisiunea pe care o prezintă.

Pentru că hotărâseră că e momentul să facă şi acest pas, Dani a spus la începutul emisiunii: „Astăzi, în mod declarat, împreună cu Amalia, vom învăţa să cântăm la chitară. Când eram mici foloseam toate obiectele din casă, de la tigaia mamei, la racheta de tenis, la mătură sau mop, toţi utilizam aceste instrumente în chip de chitară”, a mai spus matinalul. Doar că de aici şi până la şicane a mai fost doar un pas. Deranjat de faptul că nu putea să o întâmpine pe Simona Dragomir, prezentatoarea rubricii „Buna dimineaţa, sănătate!”, din cauza acordurilor de chitară ale colegului său Răzvan, Dani s-a ridicat şi a spart una dintre chitarele din platou. Nu s-a mulţumit cu atât şi a fost chiar la un pas de a se răni la picior, spre deliciul lui Răzvan.

Desigur, totul a fost doar o glumă, în spiritul haioaselor dimineţi cu care şi-au obişnuit telespectatorii în fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00 la 11:00, la Antena 1.

poza

Actualitate

O ploaie de 30 de minute a transformat parcarea unui mall în piscină

Parcarea unui mall din Bacău s-a transformat în piscină după o ploaie torențială de 30 de minute. Un bărbat a profitat de moment și s-a apucat să înoate în parcarea plină de...

26 Iun 2016  •  16:04

poza

Show

Nicoleta Luciu, despre relația cu soțul ei: Face foarte rar asta

Nicoleta Luciu a mărturisit că este complimentată foarte rar de soțul ei Zsolt Csergo, deși în 1999 frumuseţea ei a fost apreciată şi răsplătită cu titlul de ”Miss România”, potrivit ca...

26 Iun 2016  •  15:45

sati