Antena 3 CNN Show Showbiz Scandal la Sanremo: Câştigătorii festivalului au fost huiduiţi de orchestră şi spectatori (VIDEO)

Scandal la Sanremo: Câştigătorii festivalului au fost huiduiţi de orchestră şi spectatori (VIDEO)

Scandal la Sanremo: Câştigătorii festivalului au fost huiduiţi de orchestră şi spectatori (VIDEO)
Sursa foto: Sanremo
22 Feb 2010   •   13:35

Scandal la festivalul de la Sanremo de anul acesta. După anunţarea câştigătorului, publicul a izbucnit în huiduieli, iar membrii orchestrei şi-au rupt partiturile în semn de protest. Motivul: preferinţele lor au fost răsturnate de televot.

Câştigătorul ediţiei 2010 a Festivalului de la Sanremo este Valerio Scanu, în vârstă de numai 19 ani, fost concurent al unuia dintre popularele talent-show-uri din Peninsulă. Tânărul a reuşit să câştige premiul cel mare al festivalului cu melodia ?Tutte le volte che?? interpretatã alături de Alessandra Amoroso.

Nici câştigătorii locului al doilea, prinţul Emanuele Filiberto de Savoia, solistul de muzicã uşoară Pupo şi tenorul Luca Canonici, nu au fost mai simpatizaţi de spectatorii festivalului şi juriul festivalului, informează ilsalvagente.it.

Piesele care au ieşit pe primele locuri ale clasamentului fuseseră eliminate în zilele precedente finalei, fiind salvate, însă, de voturile telespectatorilor.

Festivalul de la Sanremo a fost difuzat pentru prima oară în urmă cu 60 de ani. Concursul muzical a fost transmis iniţial la radio, fiind apoi preluat de televiziunea naţională italiană.

SCANDAL LA SANREMO



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: festival castigator
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close