Antena 3 CNN Show Showbiz Schimbarea cu adevărat șocantă a lui Leo Iorga! In lupta cu cancerul, celebrul solist a ajuns de nerecunoscut la 52 de ani!

Schimbarea cu adevărat șocantă a lui Leo Iorga! In lupta cu cancerul, celebrul solist a ajuns de nerecunoscut la 52 de ani!

Schimbarea cu adevărat șocantă a lui Leo Iorga! In lupta cu cancerul, celebrul solist a ajuns de nerecunoscut la 52 de ani!
14 Mar 2017   •   12:14

Leo Iorga a aflat ca are cancer in 2011 si a fost operat de mai multe ori, la plamani, apoi pe creier. Incercand si tot felul de tratamente miraculoase, rockerul s-a dus pana in Cuba, la inceputul acestui an.

 “M-am intors din Cuba, am fost la o clinica din Havana, unde mi-am facut controale amanuntite si un vaccin care distruge celulele canceroase. Am stat doua saptamani. Ma simt bine, nu pot sa spun ca nu. Iau tratament 6 luni, asa cum mi-au recomandat medicii. Pe langa asta, mai consum niste ceaiuri naturale. Tin mereu legatura pe telefon cu cei din Cuba. Mi-am reluat activitatea, concertele si ma simt bine”, a povestit cunoscutul solist vocal pentru WOWbiz.ro. Fata de perioada lui de glorie, in care avea parul lung si arata foarte bine, acum - la 52 de ani - Leo este practic de nerecunoscut, boala si tratamentul lasand urme adanci. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close