Antena 3 CNN Show Showbiz Slash va lansa un nou album în 2009

Slash va lansa un nou album în 2009

Slash va lansa un nou album în 2009
28 Oct 2008   •   14:29

Pentru anul următor Slash are în plan un nou album, fie solo, fie al treilea alături de Velvet Revolver.

Într-o declaraţie făcută publicaţiei Billboard, Slash a mărturisit că are materiale demo suficiente pentru un proiect solo, şi că speră să intre în studio pentru a înregistra aceste materiale la începutul anului viitor.

El a început să compună în timpul turneului cu Velvet Revolver şi susţine că stilul este tributar trupelor Velvet revolver şi Guns N? Roses.

?Albumul nu are nicio direcţie specifică. Am vrut doar să iau o pauză de tot ce înseamnă expresie artistică în colectiv pentru a mă putea exprima individual. Vor fi o mulţime de situaţii în care voi avea libertatea de a mă exprima aşa cum nu o pot face în cadrul unei trupe?, a subliniat el.

Pentru noul album Slash intenţionează să folosească solişti diferiţi pentru fiecare piesă a albumului, dar nu a făcut publică lista acestora.

?Toţi sunt cântăreţi notorii, iar proiectul în sine seamănă cu toate acele situaţii când eu am apărut pe albumele altor artişti, aşa că acum alţi artişti vor apărea pe albumul meu?, a declarat Slash.

Slash a mai menţionat că lucrul la albumul solo ar putea fi întrerupt dacă Velvet Revolver îi găsesc un înlocuitor lui Scott Weiland. Trupa a refuzat propunerea de a face aceste căutări în cadrul unui show televizat.

?O asemenea procedură este lipsită de integritate. Avem o mulţime de alte metode, inclusiv propuneri venite de la cântăreţi celebri al căror interes faţă de trupă ne-a uimit şi pe noi?, a mai completat chitaristul.

Slash a fost ocupat din punct de vedere creativ în ultima vreme. El a contribuit cu versiunea proprie a piesei lui Rachmaninov, ?Vocalise?, pentru albumul ?Les Paul and Friends: A Tribute to a Legend?, a apărut pe noul album Alice Cooper (?Along Came A Spider?) pe piesa ?Vengeance is mine? şi pe noul album Edgar Winter, ?Rebel Road?, chiar pe piesa titlu. De asemenea Slash va apărea şi pe noul album Cypress Hill.

Slash a salutat recent noul single Guns N? Roses, declarând despre acesta că este ?cool?. El a mai declarat că ?e mişto să-i aud din nou vocea lui Axl?.

Sursa foto: Billboard.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close