Antena 3 CNN Show Showbiz Soția lui Chris Cornell face dezvăluiri după moartea artistului: ”Nu și-ar lua viața intenționat”

Soția lui Chris Cornell face dezvăluiri după moartea artistului: ”Nu și-ar lua viața intenționat”

Soția lui Chris Cornell face dezvăluiri după moartea artistului: ”Nu și-ar lua viața intenționat”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Chris Cornell
20 Mai 2017   •   10:58

Soția lui Chris Cornell, care a fost găsit mort în camera unui hotel din Detroit, nu crede că acesta și-a pus intenționat capăt zilelor. Vicky Cornell este convinsă că decizia acestuia ar fi putut să fie influențată de medicamentele pe care acesta le lua, informează news.sky.com.

Soția rockerului Chris Cornell, a pus la îndoială sinuciderea soțului său și crede că medicamentele împotriva anxietății au jucat un rol important la această tragedie.

Într-o declarație de presă Vicky Cornell a spus: "Știu că ne-a iubit, pe mine și pe copiii și nu ar fi dorit să ne rănească, luându-și viața.”

"Moartea lui Chris este o pierdere care ne lasă fără cuvinte și a creat un gol în inima mea, care nu va fi niciodată umplut. Ca toți cei care l-au cunoscut, Chris a fost un tată devotat și soț bun.Ce se întâmplă este inexplicabil și sper că alte rapoarte medicale vor furniza detalii suplimentare", a încheiat soția lui Cornell.

×
Subiecte în articol: sotie moarte viaţa declaraţie medicamente
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close